Evaluere Kaspersky-programmet

Du kan evaluere programmet og sende karakteren din til Kaspersky.

En stund etter installasjonen vil programmet be deg om å evaluere hvor godt det fungerer.

For å evaluere programmet:

1. I vinduet Vi verdsetter synspunktene dine gjør du ett av følgende:
    • Hvis du er klar til å evaluere Kaspersky, bruker du 10-punktsskalaen til å gi en karakter.
    • Hvis du ikke ønsker å evaluere programmet, klikker du på knappen Lukk for å lukke evalueringsvinduet.
  2. Klikk på knappen Send.
  3. Klikk på Lukk-knappen for å lukke vinduet.

Hvilke data som overføres ved vurdering av programmet

I tillegg til vurderingen behandler Kaspersky følgende informasjon for å kunne analysere undersøkelsen:

Toppen av siden